Geen producten (0)

Over ons

Corid is ruim 18 jaar gespecialiseerd in full-service op het gebied van bedrijfs-, horeca- en werkkleding. Op dit gebied kunnen wij u verschillende pakketten aanbieden. Van inzet, professionele reiniging, reparatie en vervanging. Zelfs een magazijn functie behoort tot de mogelijkheden. Corid is klantgericht, flexibele, hecht groot belang aan ondersteuning van haar afnemers, als het gaat om meedenken, advies, technische suppport, sevice en het snel bieden van probleemoplossingen.

Bij Corid kunt u zich bezig houden met de hoofdzaken van uw bedrijf.

Maar Corid is meer.

Met verschillende technieken kunnen wij vele textielproducten van logo's, namen en afbeeldingen voorzien. Of het nu gaat om kleine oplagen, of duizendtallen. Corid borduurt en drukt niet alleen op textiel dat u bij ons aankoopt maar ook op textiel dat door uzelf aangeleverd wordt. Ook voor verenigingen, sponsoren, vriendenclubjes, evenementen en leuke gepersonaliseerde cadeaus kunt u bij ons terecht.

Wij hebben een uitgebreid assortiment kraamcadeaus.

Onze plotterservice kan op evenementen, shows, markten en braderieën, met haar stand, ter plaatse aanwezig zijn. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Nieuw in ons assortiment is de Lontwol XXL  en asseccoires, ook online te bestellen.

Regelmatig geven wij workhops Armbreien en XXL breien. Infor meer naar de data's

Facebook Pinterest