Geen producten (0)

Regelmatig geven wij workshops XXL Breien, armbreien ook wel Chunky Knitting, Big Wool  of Giant Knit genoemd.

De XXL wol dekens, plaid zijn op het moment helemaal in. Heerlijk voor op de bank, in de loungeset of als bedloper op je bed en mooi als eye-cather op een stoel of als kussen. En wat dacht je van een super zacht en warm speelkleed. zelfs een poef is mogelijk, je leert het op onze XXL brei workshops.

Onder het genot van koffie, thee en wat lekkers, leer je tijdens deze workshops de beginselen van het breien met XXL lontwol, met pennen, armen of op tafel. Ook kun je deelnemen aan de vervolg workshop om je technieken verder uit te breiden of een nieuw project te beginnen. 

Bij iedere workshop krijg je de materialen, patronen en uitleg om zelf aan de slag te kunnen, 

Wil je meer XXL lontwol, dat kan. Tijdens de workshop kun je deze aan schaffen met 10% korting om thuis je project te uitbreiden, vergroten of een nieuw project te beginnen.

 

Zie onze agenda of informeer naar de verschillende data's op 055 3123686 of workshop@corid.nl

Opgeven kan via de site, per telefoon 055 3123686,  of  workshop@corid.nl

 

Ook voor een gezellig uitje met je vriendinnen, collega's, iets te vieren of zomaar, ga je de hele middag, avond of hele dag aan de slag in ons atelier van jackyo.nl  in Loenen.

Mogelijkheden voor een heerlijke lunch, high tea, drankje, hapje, aanwezig. Vraag, bel of mail ons naar de mogelijkheden

.             

Facebook Pinterest