Geen producten (0)
Sorteer op:  

Wegwerp mondkapje doos 50 stuks Wegwerp hygiënemasker, mondkapje, mondmasker per 50…
€ 49,99
Tricorp Softshell jas verkeersregelaar Bijzonderheden: · Te verbergen I D-badgehouder…
€ 106,00
Softshell jack Softshell  jack 
€ 39,95

Een duidelijk bedrijfsimago met de bedrijfskleding van Corid.

Een belangrijk onderdeel van succesvol ondernemen is het opbouwen va een betrouwbaar bedrijfsimago. De representativiteit van uw werknemers is hierbij belangrijk. Nette bedrijfskleding met een herkenbaar logo draagt daar aan bij. Zorg er daarom voor dat de werkkleding van uw personeel niet alleen functioneel en comfortabel is, maar ook uitdraagt waar uw onderneming voor staat.

Dat maakt het onderscheid tussen gezien en gezien worden.

Representatieve en functionele bedrijfskledingvoor elke branche

Bedrijfskleding is bovenal functioneel: het biedt uw personeel comfort en de nodige bescherming tijdens het werk. Maar het ook een mooi middel dat bijdraagt aan uw bedrijfsimago. Corid combineert de functionaliteit met uw bedrijfsidentiteit.

 

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Naast bedrijskleding en een logoservice bieden wij u ook veiligheidsschoenen en vele persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's). Denk hierbij aan veiligheidsbrillen, werkhandschoenen en gehoorbeschermers.

 

Volledige service bedrijfskleding

Corid biedt u volledige service op gebied van bedrijfstextiel. We verkopen, verzorgen de logo's, personaliseren, reinigen, repareren en kastvaksystemen voor bedrijfskleding en linnengoed. 

We zijn één van de weinige bedrijven die het beheer en de reiniging van bedrijfs- en werkkleding voor uw verzorgt zonder vaste contracten. Een transparant kostenoverzicht zonder verrassingen of onvoorziene kosten hoor daat natuurlijk bij.

Passende bedrijfskleding

Corid geeft u deskundig advies over - voor uw branche - geschikte bedrijfs-, werkkleding. Zo kunnen we de pakketten afstmmen op uw specifieke wensen en geldende normen van ARBO en HACCP. Uiteraard rekening houdend met het comfort van uw werknemers en uw beschikbare budget. 

Met onze bedrijfstextielservice kan uw personeel goed beschermd aan het werk en kunt u zich bezig houden met de hoofdzaken van uw bedrijf. Waar wacht u nog op? Neem contact opmet Corid in Loenen voor meer informatie en advies.

Promotiekleding & meer

Ook voor promotionele acties en cadeaus levert Corid diverse producte, zoals:

* promotiekleding

* t-shirts

*poloshirts

* sweaters

* overhemden

* parka's

* Hvis kleding

* fleece keding

* softshell jacks

* bodywarmers

* Caps

* thermo ondergoed

* handschoenen

* mutsen

* zomer- en winterjassen

* regenkleding

*sport en fitnesskleding

*dartshirts

*badjassen

*badstofartikelen

*babykleding

*kraamcadeau

*babykado's

*kraampakketten

*pluche beren

*horecalinnen

*transfers

*badges

*naambadges

*XXL lontwol

*workdhops

*vaandels

*woondekens

*plaids

*kussens

*sjaals

*woon accessoires

*outdoor

*lifestyle producten

 

Corid is onder meer officieel dealer van Tricorp, ROM 88, Harvest, Printer, Mac one, D.A.D., ID, Clique, Pro Job, Jobman, Maxguard, HH, Indushirt, Fristads, Elka, Emma, Gri-sport, Rofa en HLM

Facebook Pinterest