Geen producten (0)

Logo service

Geen producten (0)

Corid logo service

Corid is gespecialiseerd in geborduurde en gesealde logo's. Ook badges vervaardigen wij voor u op maat. We hebben alle apparatuur en kennins - die nodig zij om bedrijfskleding (of andere textielproducten) van uw logo te voorzien - in eigen beheer. Hierdoor is onze logoservice zeer gunstig geprijsd. Ook leuk voor cadeau artikelen, babykado's, kraampakketten en relatiegeschenken. Zowel voor grote series als voor kleine oplage en éénmalige of (vervolg) opdrachten. U kunt bij ons bedrijfskleding aanschaffen op eigenkleding en textiel aanleveren en doot ons te laten bedrukken.

 

           

   

 

De fiscus betaalt mee

Bedrijfskleding met uw logo of bedrijfsnaam is onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. U hoeft dus niet in alle gevallen de bedrijfskleding helemaal zelf te bekostigen.

De voorwaarden: een kledingstuk bedrukt met uw bedrijfsnaam of logo, ter grootte van minimaal 70 cm2, wordt door de Belastingdienst als werkkleding beshouwd. De bedrijfskosten hiervoor kunt u opvoeren en zijn fiscaal aftrekbaar.

 

De plotter service van Corid is ook te boeken voor evenementen, om bijvoorbeeld leuke t-shirt met afbeeldingen van het evenement te bedrukken. Informeer naar onze mogelijkheden

 

         

 

Facebook Pinterest